Lastbil med kran og container til enhver opgave

Levering af sand, grus, granit, knust beton & asfalt m.v.

Står du med et stort byggeprojekt, hvor der skal leveres strandsand, sand til flisebelægning, støbesand, pyntegrus eller andet underlagsmateriale, så kan vi hjælpe dig med opgaven.

Vi leverer sand, grus, granit, knust beton og asfalt m.v. fra 1-30 ton til hele Danmark.

Da vi benytter vores kranbil til levering af materialet, så er det både muligt at få leveret grus til en hel grusgrav eller blot sand til indkørslen. Vi leverer til alle typer af brancher, og det er uanset om det er privat eller for virksomheder, så kører vi gerne ud til jer.

Transport af affald

Her i Danmark producerer vi rigtig meget affald – faktisk er vi det land i EU, som producerer mest affald pr. indbygger. Derfor er det rigtig vigtigt, at vi sorterer affaldet, så vi kan være med til at værne om miljøet for den næste generation.

Vi hjælper dig gerne med hurtig og effektiv affaldssortering og transportering af affald på hele Sjælland - dog ikke farligt gods. Det er alt lige fra haveaffald, storskrald, byggeaffald eller hvad det kunne være, så hjælper vi dig med opgaven.

Godkendt til sortering af affald på Sjælland

Vi er blevet godkendt til at sortere affald på hele Sjælland, så derfor kan du trygt regne med, at vi håndterer affaldet på en miljørigtig og ansvarlig måde.


Affald

Derfor kan du, ved at benytte os til opgaven, bidrage til en mere bæredygtig klode, og være med til at tænke på de generationer, som også er her i fremtiden.

Leje af container i Køge, Stevns og omegn

Vi udlejer åbne container i lokalområdet, som er Stevns, Køge og omegn.

Så, hvis du har en masse overskudsjord, storskral, byggeaffald eller andet affald, så kan det være en god løsning, at overlade al arbejdet til os. Vi tilbyder, at levere en container til dig, og kommer selvfølgelig og henter den igen, når du ikke har behov for den mere.

Kranarbejde

Vi har en lastbil med kran og tilhørende container til enhver opgave på op til 34 tonsmeter, hvilket svarer til et udlæg på 18 meter.

De typiske opgaver vi udfører er hejsning af alle typer af gulve, gelænder og trapper, men hvis du har en anden opgaven i tankerne, så vil vi rigtig gerne finde en løsning til dig.

Vi har mange års erfaring med kranarbejde, og derfor udfører vi opgaverne til præcision og med fokus på sikkerheden, så der ikke er nogle omgivelser eller ting, som kommer til skade.

Kontak os: 20 29 66 49