Om Claus & Svend Aage I/S

Vi er der, hvor kunderne er

Vi udfører virksomheden alle former for opgaver, der indebærer lastbil med kran og container med levering i hele Danmark

 

Virksomheden Claus og Svend Aage I/S blev stiftet i 1973 af Claus´ far, hvor han havde en enkel bil og hovedsageligt kørte entreprenørkørsel. I 1998 blev sønnen Claus indehaver af firmaet og udviklede firmaet til krankørsel med tilhørende container.

I dag udfører virksomheden alle former for opgaver, der indebærer lastbil med kran og container med levering i hele Danmark.

Sikkerheden er i top

Da virksomheden har eksisteret i mange år, så kan du forvente kompetente medarbejdere, der har styr på opgavens udførelse, samt at sikkerheden er i top. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker ved, at vi transporter tunge ting hjem til dig, og derfor tager vi altid hensyn til vores omgivelser, så ingen ting bliver beskadiget.

Kunderne i fokus

Lige siden virksomhedens opstart har der været fokus på, at udføre opgaver der, hvor kunderne befinder sig. Det vil sige, at selvom virksomheden ligger til i en lille by i Stevns, så kører vi gerne til København, Herning eller hvor det nu kunne være, og hjælper kunderne med opgaven. Kunderne skal have en følelse af, at vi udfører arbejdet på grund af dem, uanset hvor de befinder sig, samt at de altid kan regne med, at vi leverer til tiden og den aftalte pris.

Vi finder altid en løsning til dig

Ligeledes ved vi, hvor vigtigt det er, at have en tæt dialog med kunden, så vi kan finde den løsning, som passer perfekt til dig. Derfor tager vi altid en snak omkring opgaven, samt hvilke forventninger kunden har til slutresultatet. Dermed tages hensyn til alle behov og ønsker, så kunden er glad og tilfreds med opgavens udførelse, hvilket jo er det vigtigste i sidste ende.

Claus & Svend Aage I/S

Højerupvej 12
4660 Store Heddinge
Telefon 20 29 66 49
claus.svendaage.vognmand@mail.dk

Kontakt os: 20 29 66 49